I do not know what I may appear to the world, but to myself I seem to have been only like a boy playing on the sea-shore, and diverting myself in now and then finding a smoother pebble or a prettier shell than ordinary, whilst the great ocean of truth lay all undiscovered before me...Nu ştiu cum mă văd alţii, dar eu mă văd ca un băieţel care se joacă pe o plajă cu nisip şi uneori găseşte o pietricică mai frumoasă în timp ce oceanul adevărului se întinde nemărginit şi nedescoperit în faţa mea/lui...Din "Memorii", sir ISAAC NEWTON.

FĂ-ŢI TIMP ŞI PRIVEŞTE CERUL...NU VEI REGRETA...VEI VEDEA MEREU CEVA NOU...

25.3.10

Ora Pământului

Sâmbătă, 27 martie 2010, timp de o oră, între 20:30 şi 21:30, este ora Pământului. În acest interval multe primării ale oraşelor sting lumina şi lor li se alătură şi locuitori ai oraşelor şi comunelor. Ora Pământului va fi o acţiune reuşită dacă se vor implica mai mulţi oameni şi vor stinge lumina timp de o oră, la 8:30, seara, ora locală.
Acţiunea se vrea a fi un simblol prin care oamenii să-şi arate dorinţa de a avea grijă de planeta mamă, de a o preda generaţiilor următoare curată şi sănătoasă. Ora Pământului a fost celebrată pentru prima dată în Sydney în anul 2007.
Aici este site-ul oficial.


Acţiunea este organizată de WWF - World Wide Fund for Nature (Fondul Mondial pentru Natură)

Niciun comentariu: