I do not know what I may appear to the world, but to myself I seem to have been only like a boy playing on the sea-shore, and diverting myself in now and then finding a smoother pebble or a prettier shell than ordinary, whilst the great ocean of truth lay all undiscovered before me...Nu ştiu cum mă văd alţii, dar eu mă văd ca un băieţel care se joacă pe o plajă cu nisip şi uneori găseşte o pietricică mai frumoasă în timp ce oceanul adevărului se întinde nemărginit şi nedescoperit în faţa mea/lui...Din "Memorii", sir ISAAC NEWTON.

FĂ-ŢI TIMP ŞI PRIVEŞTE CERUL...NU VEI REGRETA...VEI VEDEA MEREU CEVA NOU...

19.3.12

ORA PĂMÂNTULUI - EARTH HOUR - 2012

SÂMBĂTĂ, 31 MARTIE 2012, ÎN CADRUL OREI PĂMÂNTULUI, CEI CARE DORESC SĂ SE ALĂTURE ACESTEI ACŢIUNI VOR STINGE LUMINILE ŞI NU VOR MAI FOLOSI ENERGIE ELECTRICĂ TIMP DE O ORĂ, ÎNTRE 20:30 ŞI 21:30.

ACŢIUNEA VREA SĂ ATRAGĂ ATENŢIA LOCUITORILOR PLANETEI CĂ TREBUIE SĂ NE PESE DE PLANETA PE CARE O LOCUIM ŞI CĂ STĂ ÎN PUTEREA NOASTRĂ SĂ O PROTEJĂM, DACĂ NE UNIM EFORTURILE.

Earth Hour este un moment bun în care te poţi hotărî să reciclezi, să mergi mai mult pe jos, să faci duşuri mai scurte, să treci la sursele regenerabile de energie.

ÎN ACEST AN, BISTRIŢA VA FI CAPITALA EARTH HOUR PENTRU ROMÂNIA, LUCRU REALIZAT ŞI CU ENTUZIASMUL ELEVILOR DIN ŞCOALA NOASTRĂ.

PENTRU ASTRONOMI, ACEASTĂ ORĂ FĂRĂ POLUARE LUMINOASĂ, VA FI O ÎNCÂNTARE PENTRU A ADMIRA FRUMUSEŢEA CERULUI DE PRIMĂVARĂ. NE VOM ÎNTĂLNI PENTRU OBSERVAŢII ASTRONOMICE.
CER SENIN!
Later edit: În 2009 am scris pe site-ul primăriei şi am cerut să stingă luminile de pe strada unde se află şcoala unde lucrez pentru a putea face observaţii astronomice cu elevii mei. Nu am primit răspuns. Iată că, în acest an, mai mulţi  locuitori ai oraşului împreună cu primarul s-au alăturat acestui eveniment. Bine aţi venit!Un comentariu:

Campionat Spania spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.